Ik ben gek op risotto, meestal maak ik het in het weekend. Alhoewel het me ook niet zoveel uitmaakt om het doordeweeks te maken. Dat soeplepel voor soeplepel toevoegen van bouillon vind ik ergens wel heel rustgevend. Maar het blijft een langzaam proces waar je bij moet blijven. Ik heb meerdere keren bijna een risotto verprutst omdat ik iets te lang op instragram bleef hangen. Voor iedereen die gek is op risotto maar niet de rust kan vinden of heeft om dat met die soeplepel te doen, is er deze vegetarische ovenrisotto met paddenstoelen. Vooraf kan ik alvast zeggen dat het niet hetzelfde resultaat geeft als een echte risotto die je dus lepel voor lepel in een pan maakt, zo’n risotto is echt romiger. Maar zo’n uit de oven “ik-ga-ondertussen-iets-anders-doen” variant komt goed dicht in de buurt!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 03 november 2020 door UitPaulinesKeuken