Vegetarische nachoschotel

Dit vegetarische nachoschotel recept is bedoelt als borrelhapje, maar kun je ook eens maken wanneer je een wrap eet en daarbij iets extra’s op tafel wilt zetten. Misschien kijk je een beetje op tegen zo’n hele schaal gevuld met vegetarische nacho’s of chips en gesmolten kaas. Laten we eerlijk zijn het is natuurlijk heerlijk maar wanneer je nog wat andere hapjes wilt maken, of met zijn tweetjes bent (of iets lekkers voor jezelf wil maken) is misschien wat veel. De oplossing is dat je niet perse zo’n hele grote nachoschotel hoeft te maken met vegetarische nacho’s, het kan ook prima in een eenpersoonsschaaltje. Let er dan wel op dat de schaaltjes die je gebruikt in de oven kunnen. De twist in dit recept is dat je geen gewone nacho’s gebruikt maar groentechips. Verder maak je eerst een pittige salsa van stukjes gebakken paprika en een salsasaus. En tot slot hebben we ook nog de kaas, die je normaal over een nachoschotel strooit, vervangen door een feta crème. Genoeg redenen dus om een keertje deze nachoschotel zonder gehakt te maken! Houd je van pittig? Voeg dan aan het paprikamengsel een in ringetjes gesneden rode peper toe of gebruik een pittige salsa.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 22 januari 2021 door UitPaulinesKeuken