Vegetarische lasagne met geitenkaas bechamelsaus

Vergeet het klassieke recept met boter, bloem en melk, maar ga eens voor bloem, kokosmelk en geitenkaas. Je zult geitenkaas en kokos misschien niet zo snel combineren maar deze twee zachte smaken gaan juist super goed samen. Wat verse basilicum erover. Niets meer aan doen :D Oké, behalve misschien een goed glas wijn inschenken. Bijvoorbeeld een droge, volle Chenin Blanc van Bloemfontijn. Deze wijn past heel goed bij zachte kazen en vegetarische gerechten. Deze wijn koop je ook gewoon bij Jumbo dus je hoeft er niet speciaal voor naar een wijnhandel. Yes, wij maken het leuker voor je én makkelijker ;)

Geniet ervan!

Dit heb je nodig voor deze vegetarische lasagne met geitenkaas bechamelsaus / 3 tot 4 personen

  • 400 gr pompoen lasagnebladen
  • 200 gr kastanjechampignons
  • 1 grote aubergine
  • 500 gr passata – gezeefde tomaten
  • 1 ui
  • klein teentje knoflook
  • 1 tl Italiaanse kruiden
  • 1 tl honing
  • handje verse basilicum

Voor de geitenkaas bechamelsaus

  • 300 ml kokosmelk
  • 1 el (glutenvrije) bloem
  • 70 gr geraspte geitenkaas + extra voor over de lasagne

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 23 mei 2019 door beaufood