
Mijn ultieme comfort food op koude dagen is toch wel een grote schaal dampende lasagne op tafel. Vaste Beaufoodies weten dat ik zoveel mogelijk groenten probeer te verstoppen in mijn recepten en daarom vervang ik de lasagnebladeren in deze lasagne door flinterdunne bietenplakjes. Dat maakt deze lasagne ook meteen glutenvrij, scheelt diegene onder ons voor een gevoeligheid voor gluten weer een portie buikpijn ;) De tomatensaus maak je natuurlijk zelf en zit boordevol vitamines. Ik koos voor een vegetarische saus en liet het gehakt achterwege. Geloof me, je zult het niet missen. De kastanjechampignons geven een lekkere bite. Wat je vooral niet mag skippen in de tomatensaus is balsamicoazijn. Daar ben ik zó gek op en de saus wordt er echt twee keer zo lekker door. Maak dit gerecht af met een homemade bechamelsaus en genieten maar!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 17 januari 2018 door beaufood