Vegetarische Bietenburgers

Wat doe je wanneer je nog heel wat rode bietjes hebt liggen? Juist, die rasp je en daar maak je lekkere burgers van. Vegetarische burgers met een bite! Je zult zien dat onderstaand recept niet eens moeilijk te maken is, deze burgers zijn eigenlijk zó gemaakt. Hiermee krijg je op een heel gemakkelijke manier wat extra groenten binnen. Ik serveerde ze met sla, mango en avocado, maar hier kun je natuurlijk volop mee variëren.

Deze burgers zijn bovendien helemaal geschikt voor de vegetariërs onder ons!

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 300g rode biet, geraspt
  • 1 kleine ui, gesnipperd
  • 1 teen knoflook, in dunne plakjes
  • 65g amandelmeel
  • 2 eieren
  • peper en zout
  • 2 el kokosolie
  • Garnering naar keuze, zoals sla, mango en avocado

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 06 januari 2017 door eetpaleo