Wij zijn echt gek op burrata! Het is de romigere variant van mozzarella en gewoon in de supermarkt te koop (AH heeft het). Vooral dat romige vinden we lekker. Heerlijk op pizza’s, bij pasta of in salades. Maar het smaakt ook werkelijk fantastisch bij groentegerechten, zoals dit vegetarische stoofpotje met aubergine en paprika. Dat stoven heel lang duurt is een beetje een fabeltje, het geldt natuurlijk voor vlees maar met een groentenstoof kun je binnen 30 minuten klaar zijn. Het is wel lekker wanneer de groenten helemaal zacht zijn gestoofd en de tomatensaus een zoete smaak heeft gekregen. Serveer met een knapperig brood wat je extra lekker maakt door het in de een koekenpan met wat roomboter goudbruin te bakken. Bestrooi ook nog met wat zeezout en garneer als extraatje deze vegetarische stoofschotel met een paar eetlepels zongedroogde tomatentapenade!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 23 februari 2021 door UitPaulinesKeuken