Als vegetariër loop je vaak tegen dingen aan. Vegetarisch eten wordt door verschillende mensen op andere manieren geïnterpreteerd. Ook zelf lopen wij regelmatig tegen situaties aan waarin we ons afvragen waar de grens ligt. Daarom hebben we afgelopen maand via Facebook gevraagd hoe anderen tegenover deze aantal vegetarische dilemma's staan. Een van deze dilemma's ging over gelatine. Stel je zit in een restaurant en je krijgt een verrassingsdessert. Op het moment dat het op tafel komt zie je dat het een gelsubstantie heeft. Je vraagt waar het van gemaakt is en het antwoord is "gelatine'. Wat doe je? Eet je het toch op? Laat je het staan? Geef je aan dat dat niet vegetarisch is? Lees hier wat wij denken en wat er op Facebook gezegd werd. En wat vind jij zelf? Laat het ons weten en discussieer mee!
Gelatine, ja of nee?
Ons dilemma luidde als volgt: stel je zit in een restaurant en je krijgt een verrassingsdessert. Op het moment dat het op tafel komt zie je dat het een gelsubstantie. Je vraagt waar het van gemaakt is en het antwoord is "gelatine'. Wat doe je? Eet je het toch op? Laat je het staan? Geef je aan dat dat niet vegetarisch is?
Lees verder op www.dehippevegetarier.nl
Geplaatst op 16 februari 2016 door hippevegetarier