
In dit recept deel ik ook nog een andere handige tip met jullie. Ik vind het altijd vervelend als mijn ijskoffie waterig wordt door de ijsblokjes. Dit los je op door koffie ijsblokjes te maken. Hierdoor blijft je ijskoffie lekker van smaak. Je zou eventueel ook de sojadrink al kunnen mixen met de koffie en dan invriezen. Dan ben je helemaal snel klaar. Ik gebruik een theelepel agavesiroop om de vegan ijskoffie een beetje zoet te maken, maar je kunt ook (kokosbloesem)suiker of caramelsiroop toevoegen. Ben jij ook fan van ijskoffie? En maak je graag gebruik van plantaardige alternatieven? Laat het weten in de comments, dat vinden we leuk.
Ingrediënten voor 1 ijskoffie 1 espresso 4/5 koffie ijsklontjes 150 ml Becel sojadrink 1 theelepel agavesiroop (of caramelsiroop)
Zo maak je het Zet twee sterke espresso’s. Zet één espresso in de koelkast. Giet de overige espresso in een ijsblokjesvorm en vries dit in.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 04 augustus 2018 door UitPaulinesKeuken