
Volgende week zaterdag ben ik jarig! Ik vier het op vrijdag en dit jaar eens een keertje thuis in plaats van een borrel te geven in de stad. Ik ga overdag aan de slag met verschillende gerechten, zodat iedereen ’s avonds naast een cocktail of een wijntje ook kan genieten van een lekker hapje. Een soort walking diner zeg maar. Vuurkorf in de tuin, lichtjes in de bomen en heel veel gezelligheid. Love it!
Wat er op tafel komt te staan? Een grote lange plank met verschillende kazen, met daarbij membrillo of wat appelstroop. Een lekkere quiche in kleine puntjes gesneden. Honingolijven (hemels zijn die), toast met homemade kruidenkaas en geroosterde aubergine rolletjes met feta. Misschien nog een koude pastasalade met gamba’s en truffelolie. Maar weet je wat het altijd echt goed doet op zo’n hapjestafel? Wraps! Daarom ging ik aan de slag met een lekker recept voor burrito’s met falafel, Gruyère en creamy avocado. Leuk servetje eromheen, een groot wit bord en stapelen maar. Deze burrito’s zijn makkelijk te maken, smaakvol en ze staan onwijs leuk op tafel. Een goede borrel kan niet ontbreken op mijn verjaardag en daarom maak ik er een bijpassende cocktail bij. Kaas en cocktails smaken fantastisch bij elkaar wanneer je de juiste smaken combineert. Pittige Gruyère met zoete dadellikeur bijvoorbeeld. Onderaan het recept voor de burrito’s vind je daarom ook het recept voor een Date Old Fashioned cocktail!
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 18 december 2017 door beaufood