Traybake met drumsticks en verse kruiden uit eigen moestuin

Nog steeds is het heerlijk weer maar de salades beginnen bij mij plaats te maken voor de warmere gerechten. Het begint weer te kriebelen om met pompoen lekkere gerechten te maken en de andere seizoensgroenten, zoals knolselderij, bloemkool, aubergine en courgette. Bij dit gerecht kan je eigenlijk je groentela leegmaken. Al je restjes kunnen zo de braadslee in. Met nog wat verse kruiden, peper en zout heb je zo een heel makkelijk en gezond gerecht op tafel. Je kan er nog vers afgebakken brood bij serveren met lekkere kruidenboter.

Ik gebruikte rozemarijn, tijm en oregano voor deze traybake. Wisten jullie dat kruiden ook heel gezond zijn?

Tijm is antibacterieel en zorgt er voor dat schadelijke stoffen in het lichaam worden verwijdert.

Rozemarijn houdt de genen jong, versterkt het immuunsysteem, verbetert de doorbloeding, stimuleert de spijsvertering en zorgt voor goede bloedvaten.

Lees verder op www.boostyourhealth.nl

Geplaatst op 19 september 2016 door boostyourhealth