Tony's Chocolonely mousse met frambozen

Oké, dit recept iets misschien ieeetsje minder Beaufood dan jullie van mij gewend zijn (lees: room en chocolade), maar met kerst gooi ik alle remmen los. Een roompje hier en scheutje Amarula daar, met kerst is het FEEST. Deze chocolade mousse is zó goddelijk en zo makkelijk te maken. Je hebt er maar drie ingrediënten nodig. Plus wat fruitige toppings als frambozen, Kaapse goudbessen en een scheutje Amarula voor de liefhebber.

Je kunt deze mousse makkelijk een dag van te voren maken, zodat je hem voor het opdienen alleen nog even in kleine schaaltjes hoeft te scheppen. Of beter nog, schep de mousse in een spuitzak en serveer hem in mooie champagne flutes. De mousse is lekker zoet dus voor een verrassend smaakcontrast voeg je friszure goudbessen en frambozen toe. Chocolade kransje erop en genieten maar!

Lees verder op www.beaufood.nl

Geplaatst op 13 december 2017 door beaufood