Deze romige curry is heel makkelijk en best snel gemaakt. Laat je niet afschrikken door de lange ingrediëntenlijst, want deze bestaat vooral uit kruiden en specerijen die je waarschijnlijk bijna allemaal al in je keukenkastje hebt staan. Helemaal wanneer je vaker curry’s maakt. En zo niet, is dit een goed begin om deze basiskruiden in te slaan
Serveer de tofu korma met naan, zodat je lekker kunt dippen. Maar als er meer mensen komen eten of je hebt vee honger, kun je er ook nog rijst bij serveren. Ik doe vaak allebei, omdat ik dit het lekkerst vind en nooit kan kiezen…
Korma kruiden en specerijen
olijfolie
1 sjalot
3 teentjes knoflook
1 rode peper
3 cm verse gember
1 grote theelepel garam massala poeder
1 grote theelepel komijnzaad
1 theelepel kurkuma
halve theelepel cayennepeper
halve theelepel kaneel of kardemom
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 17 april 2020 door feelgoodbyfood