Toast met harissaspread, geitenkaas en olijven

Wat zal ik eens op brood eten? 9 van de 10 keer komt er als antwoord een pot pindakaas uit de kast. Soms eet ik dagen niets anders, tot ik opeens op het idee kom om een verse batch hummus te maken of zoiets als deze harissaspread. Met mijn favoriete keukenapparaatje maak je echt heel snel zo’n smeersel. Daarna kun je het wel 4-5 dagen bewaren in de koelkast. Bij mij is het dan meestal op, misschien gaat het dus nog veel langer mee! Deze harissaspread is een combinatie van harissapasta, kikkererwten, olijven en olijfolie. Om je lunch een beetje meer instaproof te maken kun je er een mooie topping op leggen. Deze spread is ook perfect voor een toastje / hapje. En je kunt hem ook lekker bij een Marokkaanse couscousbowl serveren!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 26 mei 2020 door UitPaulinesKeuken