Wow, ik zie gewoon dat ik begin september voor het laatst een eetdagboekje heb geplaatst. Ik kreeg zelfs al vragen wanneer ik weer een eetdagboekje zou plaatsen. Tijd voor een nieuwe dus! Het is inmiddels 3 weken geleden dat ik de Olympische Triathlon heb gedaan en na een week rust ben ik weer begonnen met Crossfit opbouwen. De eerste week had ik chronische spierpijn, afgelopen week ging het al beter. Ik merk dat ik toch wel wat verloren ben de afgelopen maanden. Met sommige oefeningen denk ik, dat kan ik nog wel en als ik dan bezig ben denk ik, oh nee toch niet. Maar ik hoop dat ik dat snel weer opbouw. In de laatste weken naar de triathlon toe had ik wat moeite met heel gezond eten. Ik merkte dat ik veel trek had door alle duurtrainingen en daardoor naast de gezonde dingen ook sneller naar ongezonde dingen greep. Alsof het allemaal wat minder uitmaakte ofzo. De afgelopen twee weken heb ik ook het gezonde eten weer opgepakt, ik merk ook dat met Crossfit dat mijn lichaam echt aan andere dingen behoefte heeft. Grappig is dat! Ok, genoeg gekletst! Ik neem je mee in de laatste drie dagen van de week waar ik veel buiten de deur was en lekker getraind heb.
De laatste werkdag van de week start ik met een eiwitpannenkoek met verse jam (meegenomen van Texel) en een halve peer. Ik heb het deze week wat rustiger op werk (niet te hard roepen), dus ik kan lekker wat klusjes op kantoor voltooien. Tussendoor eet ik een eiwitreep en aan het einde van de ochtend fiets ik naar Morgan & Mees voor een werklunch. Ik ga voor de ceasar salade. Terwijl ik deze aan het eten ben, vind ik al dat er wat veel dressing op zit, maar pas na het eten merk ik hoe verkeerd de salade is gevallen. Ik ben de rest van de middag een beetje misselijk. Jammer, want meestal eet ik erg lekker bij Morgan & Mees. De externe training waar ik nog heen moet, heb ik dus ook helemaal geen zin in…
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 30 oktober 2017 door eatrunlove