Thaise noodlecurry met kip

Inmiddels zien jullie steeds vaker recepten van me langskomen waarin ik gebruik maak van een spiraalsnijder. Nou, dit recept is er weer zo een, én deze komt meteen hoog bovenop de stapel met favorieten!

Een heerlijke kipcurry, mét noodles! Ik kan me namelijk zo voorstellen dat je niet altijd zin hebt in bloemkoolrijst. (Ik in ieder geval niet.. Al is het maar omdat ik mijn foodprocessor dan weer af moet wassen..)

Noodles zijn tenslotte ook heerlijk (minstens zo lekker!) en je kunt ze namaken met de meest uiteenlopende groenten. In dit gerecht maak ik gebruik van pastinaak noodles, supersnel gemaakt met een spiraalsnijder.

Ingrediënten (voor 2 personen)

  • 1 rode ui, gesnipperd
  • 2 tenen knoflook, fijn gesneden
  • 1 stengel citroengras, fijn gesneden
  • 350g kipfilet, in blokjes
  • 2 el Thaise gele currypasta
  • 250 ml kokosmelk
  • 450g pastinaak
  • 1 el kokosolie
  • 1 rijpe mango, geschild en in reepjes
  • 4 el cashewnoten
  • 2 el verse koriander, fijn gesneden

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 16 augustus 2016 door eetpaleo