Koriander, het is bij ons thuis altijd een discussiepunt. Ik vind dat het een gerecht meer Aziatisch maakt (wanneer het er bij past). Vroeger heb ik veel reizen gemaakt door Azië en een klein beetje extra koriander, citroen of garnalenpasta kan me echt terugbrengen naar rommelige marktjes en buiten eten op plastic krukjes. Mijn vriend denkt daar heel anders over. Koriander is prima wanneer het de specerijen zijn: het korianderzaad geen probleem. Verse koriander mag zeer beperkt gebruikt worden: het smaakt immers naar zeepsop. Dus daar zit je dan ik wil graag zo’n hele berg er op en mijn vriend wil 3 blaadjes. De oplossing is natuurlijk de kruiden er gewoon op mijn bord er flink opstapelen! Wanneer niemand echt blij wordt van verse koriander? Gebruik dan grof gehakte bladpeterselie, ook lekker!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 15 februari 2020 door UitPaulinesKeuken