Thais zalm met roerbakgroente (eenpansgerecht)

Als je van pittig houd, zou je ook Sriracha kunnen gebruiken in plaats van zoete chilisaus. Ik ben niet zo stoer als het om pepers gaat, ik vind het al snel te pittig dus ik heb voor sweet chilisaus gekozen.

Vis op tafel Vis, ik eet het zelf veel te weinig. Komt omdat ik het wanneer ik het zelf heb klaargemaakt, er vaak geen zin meer in heb. Ja dat is gek, maar wel waar. In een restaurant bestel ik wel vaak vis. Deze Thaise zalm heb ik wel helemaal opgegeten, het zag er zo lekker uit dat ik het gewoon moest opeten. Heerlijk! Zelf had ik er trouwens geen rijst bij gemaakt omdat ik die dag al zoveel had gegeten (kookdag) en ik juist zin in had in iets lekker lichts zoals vis met groente. Zo probeer ik een beetje in balans te blijven. Heb ik overdag veel gegeten, dan neem ik een lichte avondmaaltijd. Heb ik juist licht geluncht, dan mag mijn diner best wel uitgebreider. Lukt niet altijd, maar is wel mijn streven.

Als je van pittig houd, zou je ook Sriracha kunnen gebruiken in plaats van zoete chilisaus. Ik ben niet zo stoer als het om pepers gaat, ik vind het al snel te pittig dus ik heb voor sweet chilisaus gekozen. Oh en heb je weinig tijd, dan zou je ook een zak wokgroente kunnen gebruiken natuurlijk. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat het vooral weten als je het gemaakt hebt.

Lees verder op wwww.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 31 oktober 2018 door UitPaulinesKeuken