Swirl knoflookbrood

Als ik iets kan aanraden om te maken is het dit knoflookbrood! Het is werkelijk fantastisch qua smaak, knapperigheid en je huis ruikt ook nog eens helemaal naar knoflook. Dat laatste is misschien niet voor iedereen een goede reden om aan dit recept te beginnen, maar ik vond het heerlijk. Zelfs de buren die even een pakketje kwamen brengen, werden enthousiast. Zoals met elk brood, het is heerlijk als het net gebakken en net iets afgekoeld uit de oven komt. De volgende dag is de lol er al een klein beetje vanaf, maar dat komt vooral omdat het zo fantastisch smaakt wanneer het dus vers is. Ik hoop echt dat ik je hebt overtuigd en zo’n vlecht ziet er ingewikkeld uit maar wanneer je het werkelijk doet is het een fluitje van een cent! Voor elke vrijdag burenborrel, elke verjaardag en elke bring-your-own-etentje neem ik vanaf nu dit knoflookbrood mee (dan snap je beter hoe lekker het is). Verder is brood bakken vaak een best ingewikkeld proces met kneden, rijzen, zuurdesem etc. Maar dit knoflookbrood is echt een leuke starter, smaakt geweldig en geeft je lekker wat zelfvertrouwen om nog eens met iets anders te experimenteren, veel plezier met bakken!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 02 oktober 2020 door UitPaulinesKeuken