Stremsel in kaas

Stremsel in kaas

Als vegetariër loop je vaak tegen dingen aan. Vegetarisch eten wordt door verschillende mensen op andere manieren geïnterpreteerd. Ook zelf lopen wij regelmatig tegen situaties aan waarin we ons afvragen waar de grens ligt. Daarom hebben we afgelopen maand via Facebook gevraagd hoe anderen tegenover deze aantal vegetarische dilemma's staan. Een van deze dilemma's ging over kaas: hoe ga je om met stremsel in kaas? Lees hier wat wij denken en wat er op Facebook gezegd werd. En wat vind jij zelf? Laat het ons weten en discussieer mee!

Past kaas in een vegetarische lifestyle?
Ons dilemma luidde als volgt: wij zijn DOL op kaas. Ons kan je echt wakker maken voor mozzarella, pittige geitenkaas, parmezaan en meer van dat. Probleem: heel vaak zijn die kazen niet plantaardig gestremd en soms zelfs niet plantaardig verkrijgbaar. Dus eerlijk is eerlijk: hierin ben ik niet 100% zuiver. Hoe gaan jullie hier mee om?

Lees verder op www.dehippevegetarier.nl

Geplaatst op 19 januari 2016 door hippevegetarier