Stoofvlees met funghi porcini en aardappelpuree

recept voor 4-6 personen:

  • 15 gram gedroogde funghi porcini (funghi porcini secchi)
  • 1 kilo runderriblappen
  • 1 eetlepel vers gehakte rozemarijn (of 1 theelepel gedroogd)
  • 1 eetlepel vers gehakte tijm (of 1 theelepel gedroogd)
  • 2 kleine rode uien
  • 4 teentjes knoflook
  • 200 gram wortel
  • 2 stengels bleekselderij
  • 300 ml rode wijn
  • 2 blikken gepelde tomaat
  • 2 laurierblaadjes
  • 4 kruidnagels
  • 200-400 ml gekookt water
  • snufje zout en peper
  • aardappelpuree
  • extra nodig: bakpapier

Stappen om stoofvlees met funghi porcini en aardappelpuree te maken:

lees verder:

https://www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 29 januari 2019 door linda