Stoofvlees met funghi porcini en aardappelpuree
recept voor 4-6 personen:
- 15 gram gedroogde funghi porcini (funghi porcini secchi)
- 1 kilo runderriblappen
- 1 eetlepel vers gehakte rozemarijn (of 1 theelepel gedroogd)
- 1 eetlepel vers gehakte tijm (of 1 theelepel gedroogd)
- 2 kleine rode uien
- 4 teentjes knoflook
- 200 gram wortel
- 2 stengels bleekselderij
- 300 ml rode wijn
- 2 blikken gepelde tomaat
- 2 laurierblaadjes
- 4 kruidnagels
- 200-400 ml gekookt water
- snufje zout en peper
- aardappelpuree
- extra nodig: bakpapier
Stappen om stoofvlees met funghi porcini en aardappelpuree te maken:
lees verder:
https://www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 29 januari 2019 door linda