Dit gerecht van stir fry noodles met biefstukreepjes zit boordevol smaak en is perfect voor een doordeweekse avond. Maar let op: hij is lekker pittig, dus wat minder geschikt voor de kleine eters. De biefstukreepjes worden kort gebakken en blijven zo heerlijk mals, door de hoge temperatuur van de wok. De champignons, paksoi en paprika’s zijn een gezonde toevoeging en geven een kleurrijk accent aan het gerecht. De noedels vormen een perfecte basis om alle smaken te absorberen. Sllllurp!
De combinatie van de pittige gochujang pasta, zoete honing en sojasaus maakt deze saus tot een echte smaakexplosie. Als je nog nooit gochujang hebt geprobeerd, raden we je aan om eerst met één eetlepel te beginnen en vervolgens naar smaak meer toe te voegen – want het is nogal een pikant ingrediënt. In dit recept gebruiken we de KIKKOMAN sojasaus met de groene dop, deze bevat namelijk minder zout: om precies te zijn 43% minder zout dan de reguliere KIKKOMAN sojasaus.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 09 september 2023 door UitPaulinesKeuken