Steak tartare op 2 manieren: vlees én vega

Zin in een feestelijke klassieker? Wij maakten steak tartare in glaasjes. Zo’n hapje staat niet alleen heel gezellig en feestelijk, maar ze eten ook extra makkelijk wanneer je een borrel of walking-dinner hebt zonder stoelen. Natuurlijk staan ze ook heel mooi wanneer je aan tafel zit. Wij geven je het recept voor 2 varianten van steak tartare. De klassieker gemaakt van biefstuk en een vegetarische variant van tomaatjes.

De hoeveelheid is genoeg voor 4 kleine glaasjes klassieke steak tartare óf 4 kleine glaasjes vegetarische tartare. Tip: combineer klassiek en vegetarisch door elkaar! Verdubbel dan alle ingrediënten van de smaakmakers (behalve dus het vlees en de tomaten) en maak 4 glaasjes van de ene variant en 4 glaasjes van de andere. Zo heb je voor iedere smaak iets! Serveer eventueel met dun gesneden getoast brood.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 10 december 2022 door UitPaulinesKeuken