Spuiten met gnocchi en geitenkaas

Makkelijk én lekker koken, ik hou ervan! Als je ’s avonds nog gesport hebt wil je nu eenmaal snel een fijne maaltijd op tafel kunnen zetten. Dus als alles in 1 pan – of liever gezegd op 1 ovenplaat – kan, dan ben ik daar wel voor te porren! Als het recept dan ook nog spruiten bevat, dan heb je me helemaal. Want geroosterde spruiten zijn zo veel lekkerder dan gekookte. Ze worden lekker zoetig, houden een bite en worden aan de buitenkant een klein beetje knapperig. En deze vitamine C bommetjes kan iedereen wel gebruiken!

We hebben met dit succesrecept al menig spruitenhater aan de spruitjes gekregen. En ook dit recept is er weer eentje waar je het gerust weer eens kunt proberen als spruiten niet helemaal bovenaan je fav-list prijken… Want het zijn niet alleen spruiten die de klok slaan. Nee, ook gnocchi; nog zo’n lekker ingrediënt! Misschien niet de allergezondste ‘pasta’ die je kunt kiezen, maar wel lekker om zo op zijn tijd eens te eten. En zo lang je er niet te veel van eet is er natuurlijk niets aan het handje. Dacht je dat gnocchi alleen gekookt kon worden? Nope! Deze aardappelbolletjes kun je ook gewoon zo vanuit het pak roosteren in de oven. Ja, zelf maken is natuurlijk het allerfijnst, maar ook tijdrovend dus dat bewaren we lekker voor in het weekend!

Lees verder op www.glowmagazine.nl

Geplaatst op 02 oktober 2017 door glow