Sinds ik uit heb gevonden hoe je gemakkelijk een granaatappel ontleedt ben ik er dol op. De smaak vond ik natuurlijk altijd al lekker, maar op de een of andere manier kreeg ik het telkens voor elkaar slechts de helft van de pitjes uit de granaatappel te krijgen en toch helemaal onder de roze spetters te zitten.. (inclusief alles in een straal van 1 meter rondom mij)
Wil je ook weten hoe je wél op een handige manier een granaatappel open maakt? In dit filmpje zie je hoe. (en ja, het is écht heel makkelijk)
In principe was roosteren mijn favoriete manier om spruitjes te bereiden, voor dit recept besloot ik het eens anders te doen en dat was een succes! De salade is heel licht bitter maar dit wordt mooi opgevangen door het zoete van de pompoen en de granaatappel. Wat verse munt maakt het lekker fris. Zeker de moeite waard om te proberen voor wie niet van spruitjes denkt te houden.
Ingrediënten
Geplaatst op 15 maart 2017 door eetpaleo