Spinaziewraps met tomaat en geitenkaas

Op sommige dagen kijk je in de halflege koelkast... om ineens een ‘briljante’ ingeving te krijgen met allerlei restjes die je nog hebt liggen! Zo zijn in ieder geval deze spinaziewraps ontstaan. Echt super simpel gemaakt en zowel warm als koud te eten (en dus ook prima als meeneem lunch).

Had ik ook nog meer rauwkost over gehad of wat rucola dan had ik dat er ook nog bij opgerold. Of kip. Of zalm... nou ja, zo’n beetje alles wat je maar in een halflege koelkast kan vinden haha.

Zoals ik al eerder uitlegde kan ik niet goed tegen lactose. Geitenkaas gaat gelukkig goed! Hier zit wel lactose in, maar een stuk minder dan in producten die van koemelk gemaakt zijn. Ik eet het nog steeds niet vaak, en ook niet veel, maar af en toe vind ik het onwijs lekker. Sterker nog, ik kan er ineens naar craven!

Wil je helemaal zuivelvrij kan je de geitenkaas ook door geroosterde pijnboompitjes en bijvoorbeeld gewokte naturel Quorn vervangen. Of door kip. Of zalm. He, ik val in herhaling, sorry.

Liefs,
Sjanett

PS Uiteraard is ook deze maaltijd door het slimme gebruik van boekweitmeel en ei of eiwitpoeder in de wrap ook weer een volwaardige maaltijd. Wil je nog wat extra eiwit, dan kan je dus ook je wrap vullen met bijvoorbeeld kip of vis (he, daar zijn ze weer!).

Klik hier voor het recept.

Geplaatst op 02 september 2016 door lovefitfood