Spinazie roerbak met cannellini bonen en knoflooktoast

Dit is een heerlijk recept voor een snelle vegetarische maaltijd. Supersnel gemaakt en lekker voedzaam. Een lekker idee voor wanneer je ’s avonds nog even ergens naar toe moet of je zin hebt in een warme gezonde lunch. Je kunt deze spinazie roerbak zelf elke keer een beetje veranderen of aanpassen door andere bonen toe te voegen of iets uit de voorraadkast te gebruiken. Zo heb je 1 basisrecept wat je vaker kunt gebruiken en kun je heel gemakkelijk toch iets anders op tafel zetten. Gebruik voor dit recept bonen uit een blik of pot dan ben je extra snel klaar. Spoel ze wel goed af, bonen in blik en pot worden gekookt in de pot of blik waardoor er een soort gel ontstaat. Dat is niet gevaarlijk om te eten, maar gewoon niet zo lekker. En verder heb je niet zoveel nodig, een uitje, teentje knoflook, een flinke berg verse spinazie en mooie trosjes kerstomaatjes. Alles maak je ook nog eens heel gemakkelijk in 1 koekenpan. Oké en de oven heb je ook nog even nodig om van die lekker knapperige knoflooktoast te maken.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 16 oktober 2020 door UitPaulinesKeuken