
Spinazie met een gekookt eitje. Daarnaast wat aardappels en een stukje vlees. Heel veel spannender werd het bij mij vroeger niet hoor. Meestal gebruikte ik trouwens diepvries spinazie.... Maar juist verse spinazie is tegenwoordig een van mijn meest gebruikte groenten, juist omdat er zo ontzettend veel mee mogelijk is. Ik gooi het werkelijk waar overal doorheen, en heus niet alleen door een groene smoothie... Die hier ook elke ochtend nog op de ontbijttafel staat hoor! Maar ik vind spinazie ideaal om nog wat extra groenten aan een gerecht toe te voegen. Vandaag dus heel wat spinazie recepten, laat je inspireren!
Zoals met alles, geldt ook met spinazie dat je moet blijven variëren. Te veel van deze groene bladgroente is ook weer niet goed voor je, maar heb je nog een restje liggen in zo’n grote zak die altijd in de weg ligt in de koelkast? Dan heb ik nog wel wat ideetjes voor je! Klik op de foto of de titel van het gerecht en dan kom je bij het recept uit. Oh, en als je het woord spinazie te vaak opschrijft, dan wordt het een heel raar woord... of heb ik daar als enige last van?
Lees verder op www.mindyourfeed.nl
Geplaatst op 29 november 2016 door mindyourfeed