
Ben je gek op pasta pesto of een liefhebber van lekkere dipjes of smeersels voor op brood of bij de borrel? Dan is deze spinazie pesto met cashew echt iets voor jou! Ik ben gek op pesto en ik probeer daarom regelmatig verschillende varianten uit en afgelopen week maakte ik een gezonde pesto van spinazie. Vaak vervang ik de pijnboompitten door cashewnoten omdat de pesto daardoor lekker romig wordt en daarbij is het ook nog eens een stukje voordeliger voor je portemonnee.
Deze spinazie pesto smaakt super lekker samen met (glutenvrije) pasta, rucola, zongedroogde tomaatjes en balsamico azijn. De pesto is gezond dus je mag er lekker veel van opscheppen! Of beleg een cracker met plakjes geitenkaas en besmeer de bovenkant met pesto. Ook lekker voor bij de borrel om groentesticks zoals komkommer, wortel of paprika in te dippen.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 14 maart 2017 door beaufood