Speculoos pasta met avocado

Speculoos pasta met avocado

In het weekend is het feest en dan mogen de kinderen "ongezond" broodbeleg. Een pot speculoos pasta staat altijd op tafel. Het liefst de crunchy variant met stukjes koek. Lekker hoor! Nu is het mij gelukt om met andere ingrediënten de smaak zo goed als te evenaren. Met trots presenteer ik mijn speculoos pasta met avocado.

Hoe kan je nu een speculoos pasta maken met avocado? Dat krijg je toch een hele andere smaak? Niet dus. Je proeft de avocado niet. De groene vriend zorgt voor smeuïgheid. Daarbij hoef je niet zoveel noten toe te voegen. Scheelt direct in je portemonnee. Juist de geroosterde amandelen met de koekkruiden en de ahornsiroop zorgen voor de koekjessmaak. De ahornsiroop geeft zelfs een lichte karamel tintje aan de pasta.

Zo fijn om (af en toe) zelf je broodbeleg te maken. Zo weet je precies wat je eet. Bijvoorbeeld 100% pinda bij de zelfgemaakte pindakaas of aardbeienjam zonder toegevoegde suikers. En echt de smaak van de speculoos pasta met avocado zal je positief verrassen.

Geniet ervan!

Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl

Geplaatst op 24 mei 2016 door linda