En toen was het ineens weer zomer in Nederland. Joehoe! Heerlijk, zo’n lekkere nazomer. Een goed moment om dit lekkere en makkelijke recept voor Spaans borrelbrood met chorizo met je te delen. Want ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben fan van borrelbroden. We hebben er inmiddels al een aantal online staan, waaronder een borrelbrood met brie, met verse kruiden en een pizza borrelbrood. Maar vandaag deel ik dit lekkere recept voor Spaans borrelbrood met je. Wanneer ga jij het maken?
Hoewel op vakantie naar Spanje gaan nu wat lastiger is, kunnen we de Spaanse keuken natuurlijk wel gewoon hierheen halen. Dit Spaans borrelbrood zet je supersnel op tafel. Perfect voor een gezellige middag met vrienden in de tuin, of na een lange stranddag. Dit Spaans borrelbrood brengen we op smaak met aioli, chorizo en kaas. Veel knoflook natuurlijk, dus niet zo handig op een eerste date 😉
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 17 september 2020 door UitPaulinesKeuken