
Een tijdje geleden ging ik samen met mijn vriend en zwager fietsen ter voorbereiding van de triathlon. Bij thuiskomst had mijn schoonzusje super lekkere soep met aubergine en paprika gemaakt. Welke er destijds goed in ging. Ik vroeg uiteraard het recept en maakte hem thuis nog een keer en smaakte ook zonder een training van drie uur net zo goed! De combinatie van groenten vind ik verrassend, maar het past super goed bij elkaar. En de soep wordt super glad en dik en als je hem goed pureert. Lekker als lunch én als avond eten met een vers stuk focaccia.
Voor 4 personen:
- 3 aubergines
- 3 paprika’s (rood, geel, groen)
- 1 ui
- 2 tenen knoflook
- 2 tl rozemarijn
- 2 takjes basilicum
- 1 tl mosterd
- Snufje chili
- 2 bouillonblokjes
Schil een dikke plak van alle aubergines. Snijd deze in blokjes en houd even apart.
Lees verder op www.eatrunlove.nl
Geplaatst op 11 oktober 2017 door eatrunlove