
Misschien val ik in de herhaling, maar oooooooh wat word ik blij van dit mooie weer! Heerlijk dat zonnetje op je gezicht, de gezelligheid op straat en de lange, zwoele zomeravonden. Bij zo’n zomeravond hoort natuurlijk een BBQ, en laat dit ‘zelf kebab maken’ receptje van ZTRDG daar nou net perfect geschikt voor zijn. Mag trouwens ook gewoon in de grillpan gemaakt worden =)
Sommigen kennen kebab alleen uit Turkije (of van de enige tent die na het stappen nog open is), maar dan doe je het eigenlijk tekort. Kebab bestaat uit op elkaar geperst vlees dat aan een spies geregen wordt. Het wordt vaak gemaakt van lams-, kalfs- of kippenvlees, maar voor dit recept gebruiken we rund. Je kunt het vlees tussen een broodje doen (lekker!), maar aan een stokje van de BBQ zijn ze ook niet de versmaden. Wanneer je er zelf een lekkere tzatziki bij maakt, heb je gegarandeerd een fantastisch smakelijke zomeravond. Enjoy!
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 25 juli 2016 door goodfoodlove