Wie mijn stories geeft gezien, weet dat ik gister op de laatste zomerdag van het jaar verse springrolls en Ramen heb gemaakt! Die Ramen waren trouwens zo lekker, dit recept komt nel op de blog. Van alle restjes die ik overhield (ik mak altijd veel te veel) heb ik een dag later deze heerlijke snelle noedelsalade met tofu, mango en soja-limoen dressing gemaakt!
En als ik zeg snel, bedoel ik echt snel. En makkelijk! Je hoeft alleen de glasnoedels te wellen en de tofu te bakken. Een heerlijk licht en lauwwarm gerecht van glasnoedels met gebakken tofu, paksoi, sojabonen en dressing van soja en limoen. Allemaal lievelingssmaken! De salade is de volgende dag koud als lunch ook heerlijk.
Oh en mocht je deze restjes allemaal niet in huis hebben, deze noedelsalade is de moeite waard om ze te kopen
100 gram glasnoedels
250 gram tofu (1 blok)
1 eetlepel sojasaus
halve theelepel paprikapoeder
1 rode paprika
100 gram sojabonen
2 stengels bosui
halve mango
optioneel: 2 stengels paksoi
Lees verder op www.feelgoodbyfood.nl
Geplaatst op 27 september 2020 door feelgoodbyfood