Vandaag deel ik een heel veelzijdig recept met jullie. Ik geef jullie een voorbeeld, maar ik nodig iedereen uit zijn creativiteit hier op los te laten. Zo wordt dit gerecht iedere keer weer anders, we houden ten slotte wel van wat variatie.
De fritatta is eigenlijk niet meer dan een mengsel van groente en eventueel vlees of vis, met geklutste eieren er overheen. Met deze omschrijving doe ik het gerecht misschien geen eer aan, maar het is echt heerlijk.
Nog belangrijker: het is makkelijk om te maken, én makkelijk om mee te nemen. Snijd de fritatta na het afkoelen in punten, doe er een aantal in je lunchdoos, schep er een gemengde salade bij en je hebt een lekkere lunch. Daarnaast kun je dit gerecht ook een avond van tevoren maken voor een supersnel ontbijt.
De fritatta hieronder heb ik gemaakt met wat ik in de koelkast had liggen (ja, zo simpel kan het zijn), maar er zijn natuurlijk nog veel meer combinaties. Onderaan het recept noem ik er een aantal. Probeer het uit, wees creatief en ontdek zo je eigen favoriete fritatta! Veel plezier, en eet smakelijk!
VARIATIETIPS:
Ingrediënten (voor 2-3 porties)
Geplaatst op 12 mei 2017 door eetpaleo