Sinterklaasrecept: Bladerdeegstengels met spijs en noten

Gemakkelijk en snel gemaakt dat zijn deze bladerdeegstengels gevuld met spijs! En natuurlijk heel erg lekker. De spijs kun je zelf maken, maar voor de snelheid en het gemak heb ik kant-en-klaar spijs gebruikt. Dit kun je gewoon kopen bij de supermarkt en vind je bij de bakspullen. Zelf maken is ook heel gemakkelijk. Voor wanneer je het wilt proberen: doe blanke garneeramandelen in het hakmolentje van de staafmixer, voeg er suiker en een ei aan toe en hak net zo lang totdat er een pasta (spijs) ontstaat. Bekijk hier het recept met alle exacte hoeveelheden. Het vullen van de bladerdeegstengels kan een beetje een rommelige taakje zijn, tijdens het draaien wil er namelijk wat (of heel veel) vulling uitvallen. Stop het gewoon weer een beetje terug is mijn motto!

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 20 november 2020 door UitPaulinesKeuken