l
Er zijn van die dagen dat ik geen keuzes kan maken. Noem ik dit recept nu salted caramel speculaas truffels of speculaas truffels salted caramel? Welke foto past nu het beste als eerste foto bij de blog? Een top down foto of toch de close up met vulling? Kijk dat zijn nu de dilemma’s van een foodblogger.
Via Facebook heb ik jullie gevraagd welke foto jullie het beste vonden passen. Nou dat heb ik geweten. Jullie kozen unaniem voor de foto met zicht op de vulling. Thanks! Ik vind het altijd prettig als er reacties komen op posts of nieuwe blogs. Dat zorgt dat ik alert blijf en daarbij heb ik graag “contact” met jullie.
Met dit Sinterklaas recept ben ik wel een beetje out of my comfortzone gegaan. Zo vaak maak ik niet “echt” zoete recepten. Bij Keukenliefde zag ik deze speculaas truffels met witte chocolade voorbij komen. Ik ben nog net niet naar de winkel gerend om inkopen te doen. Een combinatie met salted caramel leek mij fantastisch. Alleen hadden wij hier al 1 van de 2 repen opgegeten voordat ik aan de slag ging met de speculaas truffels. Misschien maar goed ook, want ze zijn echt verslavend lekker.
Lees verder op www.lekkeretenmetlinda.nl
Geplaatst op 28 november 2016 door linda