Salade van geroosterde radijs en garnalen

Ik wil wel een leuk recept met jullie delen wat alles te maken heeft met stadstuinieren; het is namelijk ontzettend makkelijk om zelf radijsjes te kweken! Al heb je een mini-balkon, dan nog kun je radijsjes zaaien in een bak. Grote kans dat het je lukt! En ja, wat is er nu eigenlijk leuker (als het om eten gaat) dan je zelfgekweekte groenten te kunnen eten?

Daarom dus onderstaand recept, mét radijsjes. Je kunt ze ook rauw eten natuurlijk, maar probeer ze eens geroosterd. Je zult versteld staan van de smaak!

Ingrediënten (voor 2 porties)

  • 2 bosjes radijs
  • 1 el kokosolie
  • 200g garnalen, gekookt en gepeld
  • 2 el verse dille, fijn gesneden
  • 4 el extra vierge olijfolie
  • 2 el citroensap
  • peper en zout

Lees verder op EetPaleo.nl!

Geplaatst op 01 mei 2017 door eetpaleo