Salade caprese met wilde perzik en honing – balsamico dressing


Zomerfruit is mijn favoriet: het lijkt wel of in de warme maanden al het fruit extra lekker is. De passievruchten, mango’s en perziken vliegen je letterlijk om de oren in de de supermarkt, en daar kan ik alleen maar heel blij van worden. Sinds kort heb ik de wilde perzik helemaal ontdekt. Dit fruit is niet alleen bijzonder lekker ‘los’ of in een smoothie maar ook perfect geschikt om mee te koken. Ik maakte een soort salade caprese, maar dan zonder tomaat en met wilde perzik. Bijzonder, zomers en vooral heel erg lekker.

Het zachte van de mozzarella en de intense smaak van de balsamico zorgen voor een mooie balans met de zoete perzik. Verras vrienden die komen eten met deze salade als voorgerecht of side dish, of zet het op tafel tijdens een BBQ avond. Succes gegarandeerd!

Lees verder op www.goodfoodlove.nl

Geplaatst op 28 juli 2016 door goodfoodlove