Deze romige pasta met paddestoelen is een echte klassieker, maar blijft lekker. We hebben er een gemakkelijke variant van gemaakt. De romige pastasaus maak je met crème fraîche, paddestoelen en porcini. Porcini zijn gedroogde paddestoelen, eekhoorntjesbrood om precies te zijn, maar elke gedroogde paddestoel kun je hier te gebruiken. Je koopt het in een zakje (bij de supermarkt) en laat ze in kokend heet water weken. De gedroogde paddestoelen worden weer helemaal zacht en het water krijgt een lekkere paddestoelensmaak, een beetje zoals bouillon. Wanneer je dit door een saus of room roert krijgt de saus direct een super lekkere paddestoelensmaak. Om lekker snel klaar te zijn kook je de broccoli en spaghetti in 1 pan. Serveer op een mooie grote schaal of verdeel de vegetarische pasta met paddestoelen over de borden. Garneer voor extra smaak royaal met Parmezaanse kaas en walnoten.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 26 januari 2021 door UitPaulinesKeuken