
Niven Kunz. Een creatief culinair brein van 33 jaar met al sinds zijn 24e een Michelin-ster op zijn naam. Ongelofelijk toch? Hij is gek op groenten en kookt daarom volgens het 80/20 principe. Zijn restaurant NIVEN is voor de derde keer verkozen tot beste groenterestaurant van Nederland en het kon daarom ook niet anders dat hij dit jaar een geweldig nieuw kookboek uitbracht waarin groenten de hoofdrol spelen. Ook ik ben onwijs gek op groenten en elke dag weer ontdek ik verschillende manieren om groenten te bereiden. Simpelweg koken is er allang niet meer bij, maar toch hoor ik nog best veel mensen om mij heen klagen dat groenten ‘saai’ en smakeloos zijn. Vind ik ook niet gek als je je broccoli helemaal slap kookt. Dat kan natuurlijk anders! Voor iedereen die inspiratie of een duwtje in de rug kan gebruiken wat betreft groenten: koop dit boek! Vraag hem als cadeau, bestel hem online of blader hem stiekem door in de winkel. Er zijn zoveel lekkere manieren om groenten te bereiden en te combineren en dit boek gaat jou dit allemaal vertellen.
Lees verder op www.beaufood.nl
Geplaatst op 26 augustus 2017 door beaufood