Risotto is echt een crowd pleaser! Wij zijn er in ieder geval dol op. Het is net als pasta enorm veelzijdig. Van een tomatenrisotto tot een bietenrisotto je kunt er werkelijk alle kanten mee op. Vandaag een risotto met garnalen en spinazie. Dit recept is heel simpel te maken, je hebt alleen wat tijd nodig om de risottorijst te laten garen. Wij vinden dat altijd wel een rustgevende bezigheid zo 1 voor 1 een soeplepel bouillon aan de risotto toevoegen tot de risotto gaar is (dat duurt ongeveer 35 minuten). Je maakt hem met tomaten, venkelzaad en spinazie. Het romige van de risotto past daar perfect bij. De Hollandse garnalen roer je net als de spinazie er het laatste moment doorheen, beiden hebben niet zoveel tijd nodig om garen en op te warmen. Voor een extra romig resultaat kun, wanneer de risotto klaar is, nog een klontje roomboter door de risotto heen roeren. Buon Appetito!
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 10 augustus 2021 door UitPaulinesKeuken