Rijstpudding met stoofpeertjes

In dit geval gebruik ik stoofpeertjes. Vaak blijft er na het koken van stoofpeertjes wel ééntje of 2 over toch? En die kan je dus heel goed gebruiken in dit toetje. Trouwens je zou dit ook prima als ontbijt kunnen serveren. Ik zou er mijn bed wel voor uitkomen. Uiteraard kan je ook gewoon 2 peertjes los koken in wat rode wijn of bessensap. Of een andere fruitsoort gebruiken zoals gebakken banaan of gecarameliseerde ananas. In plaats van suiker gebruik ik nu Maple Syrup. Ik vind dit echt heerlijk in de rijstpudding en het combineert ook goed met de warme smaken van de stoofpeer. Echt winters comfort food. Precies waar je nu zin in hebt toch?

Ben jij ook zo dol op rijstepap? En hoe eet jij het het liefst? Laat het vooral weten in de comments, vind ik leuk om te lezen.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 01 februari 2018 door UitPaulinesKeuken