Review + recept | Tempépizza uit Chef met Lef

Het kan bijna niet anders dan dat je hem wel eens voorbij hebt zien komen: Nigel van der Horst a.k.a. Chef met Lef a.k.a. een ongelofelijke leukerd met looks én skills. Deze vol getattoeerde man ziet er niet alleen uit om op te eten, wat hij op tafel tovert is werkelijk fantastisch te noemen.

Nigel en ik ken elkaar al een aantal jaar uit ‘het wereldje’: we komen vaak op dezelfde events of gaan naar dezelfde feestjes. Altijd gezellig als hij er is. Ik vind het altijd tof wanneer een van mijn ‘collega’s’ met een eigen boek komt, maar bij Nigel was het extra speciaal omdat ik elke stap van het maken van zijn boek heb gevolgd. Ik vond het dan ook een eer om aanwezig te zijn bij zijn boekpresentatie, en ein-de-lijk van zijn lekkere eten te smullen.

Omdat Christina degene is die de kookboeken ‘doet’ voor Goodfoodlove, is het woord vanaf nu aan haar. Ze vertelt meer over de inhoud van het boek, en is daarna de keuken ingedoken om een van Nigels heerlijke recepten te maken en met jullie te delen. Enjoy!

Lees verder op www.goodfoodlove.com

Geplaatst op 27 oktober 2017 door goodfoodlove