Het hartige bakboek telt maar liefst 60 hartige bakrecepten. Deze recepten zijn verdeeld over een aantal hoofdstukken, te weten: Basisrecepten, Klein maar fijn, Lekker voor tussendoor, Mandvol broodjes, Brood op de plank, Van plaat tot taart, Groots gebakken en tot slot Bijna helemaal zelf gebakken. Het boek begint met handige en praktische info. Zo legt Rutger uit welke basisingrediënten je nodig hebt, welke bakbenodigdheden je in huis moet hebben en staat hij stil bij verschillende begrippen en technieken. Want wat is nou blind bakken of toeren? Deze basisinformatie geeft je alle tips & trics om aan de slag te gaan met de hartige recepten.
Superfijn, vind ik het hoofdstuk met basisrecepten. Als je de basis eenmaal onder de knie hebt, kun je eindeloos variëren met de hartige baksels. Je vindt hier de recepten voor brooddeeg, bladerdeeg, quiche,- en pizzadeeg. Maar ook legt Rutger uit hoe je een perfecte ragout, pesto of tomatensaus maakt. De recepten worden stapsgewijs uitgelegd met daarbij handige how to foto’s.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 09 oktober 2017 door UitPaulinesKeuken