
Ik ben gek op koekjes en helemaal op chocolade crinkle koekjes. Knapperig van buiten en lekker fudgy van binnen. Laatst zag ik op het YouTube kanaal van Gemma Stafford (van Bigger Bolder Baking) een recept om 1 grote choco crinkle koek te maken! Ik rende meteen naar mijn keuken om het recept uit te proberen. Tegen de tijd dat vriendlief (eindelijk) uit bed rolde rook de woonkamer heerlijk naar verse koek en chocola. Is er een beter begin van je dag?
Wij hebben de koek gegeten met een kop koffie, maar je zou hem natuurlijk ook kunnen gebruiken als dessert na een etentje. Lekker in stukken gesneden met wat vanille ijs! Of je eet ‘m gewoon lekker zelf op.
Het leuke aan dit recept is dat je het deeg al van te voren kan maken (de poedersuiker doe je er pas op vlak voor de koek in de oven gaat). Het deeg is tot 4 dagen houdbaar in de koelkast, maar is ook prima om in te vriezen.
Lees verder op www.goodfoodlove.com
Geplaatst op 08 januari 2018 door goodfoodlove