Remouladesaus

Remouladesaus is een echte klassieke saus. Je weet wel, de saus die je vaak krijgt als je een kibbeling of lekkerbekje haalt bij de visboer. Maar deze fris-romige saus kun je ook heel eenvoudig zelf maken. Wij delen het recept!

Remouladesaus: Zo maak je hem!

Remouladesaus maken is helemaal niet ingewikkeld. Sterker nog, je hebt maar een paar ingrediƫnten nodig. Je mengt de mosterd met de mayonaise. En daar voeg je de fijngehakte kruiden, augurk en kappertjes aan toe. Dit breng je op smaak met peper en zout en klaar ben je. Dit remouladesaus recept is een perfect voorbeeld van hoe je met weinig ingrediƫnten een heerlijk resultaat bereikt. De mosterd en mayonaise geven een romige basis, terwijl de augurk en kappertjes zorgen voor de friszure touch.

Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl

Geplaatst op 28 februari 2025 door UitPaulinesKeuken