
De garnalen geven we nog wat extra pit met een mengsel van chili, knoflook, citroensap en zout. En ook de biefstuk brengen we op smaak met wat knoflook, olijfolie en peper en zout. Waarschijnlijk heb je die ingrediënten gewoon in huis. Hoef je alleen nog maar de garnalen en het vlees te kopen. Nog een tip voor de spiezen. Week deze eerst even in een bak met water. Dit voorkomt dat ze op de bbq verbranden. Wil je nog meer barbecue recepten bekijken? Dat kan! In ons archief staan er tientallen (klik). Lijkt het jou wat, vis en vlees op één spiesje? En wat is jouw favoriete bbq-recept?
Ingrediënten voor 6 spiezen 2 biefstukken 12 medium grote garnalen 2 teentjes knoflook (fijn gehakt) Kneepje citroensap 0,5 tl chili Olijfolie Peper en zout
Zo maak je het Week de spiezen in een bak met water.
Meng wat olijfolie met een teentje knoflook en peper en zout.
Snijd de biefstukken in blokjes van 4 x 4 cm en bestrijk ze met de kruidenolie.
Meng in een kom de citroensap met de chili, knoflook en wat zout. Doe de garnalen erbij en roer om.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 27 augustus 2018 door UitPaulinesKeuken