Recept: smeltpannenkoeken met spinazie en kip

Sommige ouders hebben een hekel aan de avondvierdaagse, terwijl andere ouders er juist heel veel plezier aan beleven. Vooral het gedoe met avondeten blijkt een niet te overbruggen bezwaar te zijn. Ook zijn er natuurlijk vaders en moeders die gewoon een hekel aan wandelen hebben, maar dat terzijde.

Om kinderen gezonder te laten leven, steunen wij juist deze ouders iedere dag met een snel, makkelijk en gezond recept. Vandaag staan er pannenkoeken op het menu. Echt een gerecht waar je je kind blij mee kan maken.

Met dit recept blaas je je pannenkoek een nieuw leven in en wordt je pannenkoeken kookboek uitgebreid met een waar pareltje. Waanzinnig lekker, zelfs zonder poedersuiker en stroop. En het mooie is dat één goed belegde en gevulde pannenkoek genoeg is als avondmaal.

Ingrediënten:

  • 1 el pijnboompitten;
  • 2 el olijfolie;
  • 100 gram kip (Thaise marinade);
  • 5 gehalveerde cherrytomaatjes;
  • 1 ei;
  • 1/2 ui;
  • 30 gram verse bladspinazie;
  • 30 gram speltmeel;
  • 60 ml magere melk;
  • 1 el hüttenkäse;
  • beetje zout en peper.

Klik hier voor het recept.

Geplaatst op 08 juni 2016 door tym