Recept: buddha bowl met vegan zalmfilet

Van steeds meer lekkernijen verschijnt een vegan variant. Zo ook van zalm: SoFine heeft namelijk plantaardige zalm geïntroduceerd en wij delen een smakelijk recept!

Comfort food

Zalm is misschien wel onze favoriete vis, maar helaas lijdt ook dit soort onder de overbevissing. Goed nieuws voor ons (en hopelijk ook voor jou): onlangs is er een veganistische variant van deze vis gelanceerd. De vegan zalmfilet kun je op verschillende manieren toevoegen aan je maaltijd, bijvoorbeeld in een buddha bowl met quinoa en rode kool. Gezond, veganistisch, milieubewust én lekker. Do we need to say more?

Ingrediënten (voor vier personen)

4 stuks SoFish Fillets Salmon Style
280 gram quinoa
300 gram rode kool
2 avocado's
1 blik kikkererwten (400 gram)
4 el tahini
4 el water
1 limoen
1 el sesamzaad

lees verder:

https://happyinshape.nl

Geplaatst op 06 mei 2019 door happyinshape