Deze ravioli met spinazie roomsaus is supersnel klaar. De ravioli koop je kant-en-klaar maar de saus maak je razendsnel zelf door spinazie in een koekenpan te laten slinken en daar heerlijk romige mascarpone doorheen te roeren. Zo’n zak spinazie lijkt altijd heel wat, maar wanneer het geslonken is houd je er nooit zoveel over, gebruik dus inderdaad voor 4 personen 800 gram spinazieblaadjes. Dat past niet allemaal in 1 keer in een pan. Bak de spinazie gewoon in delen, blijf goed omscheppen en meng tot slot alles door elkaar. Laat de spinazie niet te lang koken. Wij krijgen direct visioenen van bittere spinazie uit onze kindertijd!, maar wanneer je spinazie zo kort mogelijk roerbakt ben je niet alleen snel klaar het is ook nog eens lekkerder. Ben je wel in voor een 2.0 tip? Maak er eens zelfgemaakte pesto bij! Voor een vegan variant koop je ravioli met paddestoelen en voeg je haverroom toe in plaats van mascarpone.
Lees verder op www.UitPaulinesKeuken.nl
Geplaatst op 12 januari 2021 door UitPaulinesKeuken